Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Flat Sheep

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Flat Sheep gevestigd aan de Wilheminastraat 46, 6621 BB te Dreumel.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te ‘`s-Hertogenbosch onder nummer 59848677

Bankgegevens: NL92 TRIO 0197 8842 02 t.n.v. Flat Sheep
BIC: TRIONL2U

BTW nummer: NL141096184B02

Op alle producten van Flat Sheep zijn de volgende leverings-- en betalingscondities van toepassing.

Artikel 1. Wanneer u bij Flat Sheep producten bestelt, verklaart u akkoord te gaan met alle gestelde bepalingen in deze Algemene voorwaarden.

Artikel 2. Prijzen
Alle genoemde prijzen van onze producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW. Tevens worden de bezorg/verzendkosten vermeld binnen Nederland. Voor bezorgkosten naar het buitenland berekenen wij een toeslag op de standaard bezorgkosten. Wij verzenden binnen Nederland met PostNL. De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en variëren van 7,25 tot 13,25 per product.

Helaas zijn niet alle artikelen te bezorgen. Als er bij het afrekenen geen bezorgkosten worden berekend dient het product te worden opgehaald. Dit dient binnen 14 dagen na bestelling te geschieden mits anders is afgesproken.

Voor verzending naar het buitenland of bezorging op een andere manier kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Prijzen en andere gegevens vermeld in de webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Retours zijn voor rekening koper.

Artikel 3. Orderbevestiging
De orderbevestiging is geen betalingsbewijs, maar uitsluitend een mededeling dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en wij uw bestelling hebben ontvangen.

Artikel 4. Betaling
Alle bestelde producten worden geleverd na betaling van de factuur.
Producten die per overboeking worden betaald, zullen 7 dagen voor u gereserveerd blijven. Als de betaling na 7 dagen niet door ons ontvangen is laten wij de bestelling zonder aankondiging vervallen.
Voor internationale betalingen kan gebruik worden gemaakt van een overboeking d.m.v. onze internationale bankrekeningcode (IBAN en BIC). Extra bankkosten voor internationale transacties zijn voor rekening van de koper.

Artikel 5. Leveringstermijn
De standaard leveringstermijn van onze producten bedraagt 2 – 5 werkdagen. In enkele gevallen kan de leveringstermijn 6 – 8 dagen bedragen. Indien de leveringstermijn meer dan 30 dagen bedraagt heeft u het recht om de bestelling te annuleren. Wij zullen een overschrijding van de leveringstermijn altijd zo snel mogelijk mededelen. Indien de koper de bestelling wenst te annuleren, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen terugbetaald.

Artikel 6. Bezorg- en verzendkosten
Alle genoemde prijzen zijn exclusief de in de webshop vermelde bezorg- of verzendkosten binnen Nederland. Voor bezorgkosten naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en varieert van €6,95 voor pakketpost tot 10 kilo en €13,25 voor pakketten tot 30. Helaas zijn niet al onze producten te bezorgen. Als er bij het afrekenen geen bezorging aangevinkt kan worden, dient het artikel te worden opgehaald.

Het volledige aankoopbedrag moet voldaan zijn voordat het product wordt bezorgd of kan worden opgehaald, tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt per email.
Flat Sheep is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport van derden of eigen vervoer van de klant. Wij verpakken de meubels en accessoires altijd met veel zorg. Toch kan het gebeuren dat er tijdens het verzendproces via de transporteur iets beschadigd. Wij versturen alles voor risico van de klant.

Artikel 7. Gebreken
De klant is verplicht om direct na ontvangst te controleren of de bestelling aan de overeenkomst voldoet. Retourzendingen voor gebreken zijn aan de volgende voorwaarden verbonden:
7.1 Gebreken aan de artikelen welke redelijker wijs niet toebehoren aan de vermelde staat van het artikel volgens de beschrijving, zoals op de website van Flat Sheep wordt vermeld, dienen binnen 48 uur na ontvangst van de artikelen, per email, o.v.v. de naam van de klant, beschrijving van het gebrek en het bestelnummer waaronder het artikel geleverd is, te worden gemeld aan Flat Sheep. Niet aangemelde gebreken worden niet in behandeling genomen.
7.2 In geval van een gegronde klacht welke te beoordelen is door Flat Sheep , komt het aankoopbedrag voor rekening Flat Sheep.
7.3 Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan dertig (30) dagen teruggestort op uw rekening nadat het artikel in goede orde, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat, met de originele verpakking toegevoegd en met eventuele aangehechte labels, retour is ontvangen door Flat Sheep.
7.4 Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Flat Sheep schade heeft opgelopen die te wijten is aan een handeling, gebruik of nalatigheid van de klant of anderszins voor risico van de klant komt, zal Flat Sheep de klant hiervan in kennis stellen. Flat Sheep heeft het recht om retours te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.
7.5 Flat Sheep vergoedt geen verzendkosten in het geval van gebreken.

Artikel 8 Retours
8.1 Als koper kunt u gerekend vanaf de eerste dag na de bezorging, binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden, uw bestelling terugsturen.
8.1.1. Retourzendingen voor retours zijn de volgende voorwaarden verbonden:
8.1.1.1. Retourzendingen voor retours worden uitsluitend geaccepteerd nadat Flat Sheep binnen 14 werkdagen na de leveringsdatum per email op de hoogte is gesteld via een verzoek tot retournering. Bij het verzoek tot retournering dient melding gemaakt te worden van de naam van de klant en de ordergegevens. Niet aangemelde retours worden niet in behandeling genomen.
8.1.1.2. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door Flat Sheep niet geaccepteerd en komen niet in aanmerking voor restitutie.
8.1.1.3. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper.
8.1.1.4. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan veertien (14) dagen teruggestort op uw rekening nadat het artikel in goede orde, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat, met de originele verpakking toegevoegd en met aangehechte labels, retour is ontvangen door Flat Sheep . Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Flat Sheep schade heeft opgelopen die te wijten is aan een handeling, gebruik of nalatigheid van de klant of anderszins voor risico van de klant komt, zal Flat Sheep de klant hiervan in kennis stellen. Flat Sheep heeft het recht om retours te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.
8.1.1.5 Flat Sheep vergoedt geen verzendkosten in het geval van retour.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling van zowel retours als gebreken dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Flat Sheep heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Artikel 9 Vintage & Retro
Om eventuele teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan; de gehele beschrijving bij onze artikelen goed door te lezen, alle beschikbare foto`s te bekijken en op de hoogte te zijn van onderstaande informatie over Vintage en Retro artikelen.
Voor alle artikelen geldt dat deze worden verkocht zoals aangeboden en gepresenteerd in onze webshop www.flatsheep.nl. We halen geen verpakkingen of bekleding eraf, en/of wisselen geen spullen onderling om, om deze deels te verkopen
9.1. Vintage: Onder vintage verstaan we originele artikelen uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Een artikel mag pas echt vintage worden genoemd als het tenminste 25 jaar oud is.
9.2. Retro: Retro verwijst naar het teruggrijpen naar stijl en ontwerp uit vroegere jaren en het vertalen naar hedendaagse artikelen. In de volksmond wordt retro echter gebruikt voor zowel hedendaagse als artikelen uit de jaren 60-70. In onze webshop gaan we hierin mee. echter zijn de vintage en retro artikelen wel origineel uit de jaren 50, 60, 70 en 80 tenzij anders vermeld.
9.3. Repro Artikelen welke van latere of hedendaagse productie zijn, benoemen we in onze webshop met repro.
9.6. Conditie vintage artikelen
9.6.1. Voor alle vintage artikelen, meubels, kleden, speel en spelmateriaal, gebruiksvoorwerpen geldt voornamelijk dat ze mogelijk vele jaren zijn gebruikt of na gebruik jaren opgeslagen hebben gestaan. De spullen zijn gebruikt door de jaren heen in een tijd waarin keurmerken, anders dan de Nederlandsche Vereniging Van Huisvrouwen, niet bestonden. Veiligheidseisen, materiaalvoorschriften en minimale gebruikerseisen waren er niet of nauwelijks en zijn dan ook niet te vergelijken met de huidige wet- en regelgeving.
9.6.2. Bij aanschaf van een vintage artikel moet u rekening houden, met een slijtageslag. Schroefjes die roestvorming vertonen, wijkend en werkend materiaal (hout, plastic), een kaal plekje enzovoorts. Mogelijk heeft u er nog wat herstelwerk aan of is een artikel niet meer zo geschikt voor het gebruik wat u dacht ervan te kunnen maken. Bij twijfel en vragen over (het hedendaagse) gebruik van een vintage artikel kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Flat Sheep.
9.6.3. Na aanschaf is het gebruik van vintage artikelen op eigen inzicht en voor eigen risico van de koper. Flat Sheep kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de veiligheid, het gebruik van vintage artikelen en de staat van het artikel na gebruik door de koper.

Artikel 10 Ruilen
10.1. Ruilen is niet van toepassing bij Flat Sheep omdat het om unieke artikelen gaat die niet in meerdere maten, kleuren of soortgelijk, leverbaar zijn.

Artikel 11 Vragen
11.1. Alle vragen kunnen gesteld worden via email post@jannekesprenkels.nl

Artikel 12 Klachten
12.1. Indien u een klacht heeft kunt u dit via post@jannekesprenkels.nl aan Flat Sheep kenbaar maken.
12.2. Elke klacht wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en samen met u zal er naar een oplossing van het probleem worden gezocht. Flat Sheep zal er altijd naar streven eventuele geschillen in goed overleg met de klant op te lossen.

Artikel 13 Privacybeleid
13.1. Flat Sheep respecteert de privacy van haar klanten en gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met de persoonsgegevens van de klant.
13.2. Alle informatie met betrekking tot de persoonsgegevens van de klant worden zorgvuldig beheerd en bewaard in een database. De gegevens van de klant zijn alleen voor intern gebruik door Flat Sheep en zullen niet aan derden worden verstrekt

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter
14.1. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
14.2. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2013 - 2024 Flat Sheep | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel